Dokter Verbeecklaan 2, 5845 CE SINT ANTHONIS06- 1017 9779info@cnad.nl

Over CNAD

Mag ik mij even aan u voorstellen?

Mijn naam is Carel Nabuurs en ik ben eigenaar van en bewindvoerder bij CNAD te
Sint Anthonis. Met veel gedrevenheid voer ik mijn vak uit en probeer ik mensen te ondersteunen en te helpen met diverse financiële aspecten. Dit kan zijn bij bewindvoering of inkomensbeheer tot het voeren van uw boekhouding / financiële administratie want een goede financiële positie is erg belangrijk in deze maatschappij.Heeft u vragen of kan ik u ergens mee van dienst zijn? Neem dan gerust contact met mij op.

CNAD

CNAD

Staat voor Carel Nabuurs Administratieve Diensten en is gevestigd in Sint Anthonis. Mijn werkgebied richt zich vooral op de regio Boxmeer – Cuijk – Gennep – Grave – Uden -Veghel – Boekel – Venray – Nijmegen – Oss – Helmond –  Deurne (ofwel noord Limburg en Oost(Noord) Brabant. Mijn specialisaties richten zich vooral op:

– Bewindvoering
– Budgetbeheer / Inkomensbeheer
– Accountancy

Helaas komen steeds meer mensen in de financiële problemen en zien door de bomen het bos niet meer. Ik kan u hierbij helpen om weer het licht te zien en lucht te creëren, zodat u weer vooruit kunt voor de toekomst.

Bewindvoering en Budgetbeheer

Bij bewindvoering en budgetbeheer / inkomensbeheer wordt er voor de cliënt zowel een fysiek als een digitaal dossier aangelegd. Alle belangrijke gegevens die wij van of voor de cliënt ontvangen worden gescand en in het digitale dossier opgeslagen. Daarnaast worden alle papieren gegevens ook opgeslagen in het fysieke dossier van de cliënt.
Alle gegevens van de cliënt die worden opgeslagen in het digitale dossier worden ook verwerkt in het softwareprogramma Onview. Deze manier van werken zorgt ervoor dat alle gegevens van de cliënt veilig zijn opgeslagen en dat er geen gegevens verloren kunnen gaan. Het dossier wordt immers op drie verschillende manieren opgeslagen en verwerkt. Cliënten hebben via “mijn.onview.nl” inzage in de bankmutaties, het budgetplan en het schuldenoverzicht.

Accountancy

Bij accountancy richt ik mij vooral op de administraties van ondernemers. U kunt hierbij denken aan het verrichten van administraties, het begeleiden en verwerken van administraties, een nieuwe administratie inrichten, het verzorgen van de Btw aangiftes, Advies geven bij Btw vraagstukken en eventueel financieringsaanvragen, advies geven bij strategische vraagstukken en het samenstellen van de jaarrekening

Met vriendelijke groet,
Carel Nabuurs