Dokter Verbeecklaan 2, 5845 CE SINT ANTHONIS06- 1017 9779info@cnad.nl

Honorering toelatingsverzoek

Geachte heer Nabuurs,

Namens uw organisatie C’NAD Bewindvoering B.V. diende u bij het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM (het LKB) een verzoek in omdat u professioneel bewindvoerder zou willen worden. Het LKB heeft uw verzoek in goede orde ontvangen, op inhoud gecontroleerd en hier correspondentie met u over gevoerd.

Honorering

Als kantonrechter verbonden aan het LKB heb ik uw toelatingsverzoek bestudeerd. Uw organisatie voldoet aan de wettelijke kwaliteitseisen (conform het Besluit kwaliteitseisen curatoren, beschermingsbewindvoerders en mentoren per 1 april 2014). Deze beoordeling betekent dat ik uw verzoek tot toelating honoreer.

Benoembaarheid

Uw organisatie wordt onder de naam: “C’NAD Bewindvoering B.V.” opgenomen in het landelijk register van professionele curatoren, bewindvoerders en/of mentoren (ook wel uitvoerders genoemd). Alle rechtbanken hebben inzage in dit register.

Plaatsing in het landelijk register garandeert niet dat u benoemd wordt. Die beslissing om u te benoemen in individuele zaken ligt namelijk bij de toezichthoudend kantonrechter.

Correspondentieadres

In uw toelatingsverzoek heb ik geen postbusadres aangetroffen. Mocht u deze wel hebben of alsnog krijgen, dan is het verzoek ook dat adres aan het LKB door te geven. Dit postbusadres wordt dan in het landelijk register opgenomen als correspondentieadres en wordt vermeld in de beschikkingen. Tot dan zal het adres dat in het uittreksel van de Kamer van Koophandel staat als correspondentieadres worden gebruikt in de beschikkingen.

Uitvoerders

De volgende personen zijn getoetst tijdens deze toelatingscontrole en worden in het landelijk register geplaatst als uitvoerders – verbonden aan uw organisatie:
Dhr. C.M.A.N. Nabuurs (bewindvoerder)

 

Contact
Heeft u vragen? Kijk dan op rechtspraak.nl bij de veelgestelde vragen en antwoorden. Mocht u alsnog vragen hebben of iets anders willen weten, dan kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met een van de medewerkers van het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM via het telefoonnummer 088 – 361 1106 of het e-mailadres: kwaliteitsbureauCBM@rechtspraak.nl.

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Hoogachtend,

De kantonrechter

Bereikbaarheid Landelijk Kwaliteitsbureau:

Telefoon: 088-3611106 (op werkdagen van 08.30-13.00 uur)

E-mail: kwaliteitsbureaucbm@rechtspraak.nl
Website: rechtspraak.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.