Dokter Verbeecklaan 2, 5845 CE SINT ANTHONIS06- 1017 9779info@cnad.nl

Bewindvoering

Helaas is het een feit dat steeds meer Nederlanders met moeite het hoofd boven water kunnen houden. Cijfers van het Nibud wijzen uit dat momenteel 1 op de 5 Nederlanders met financiële problemen kampen en vaak ook problematische schulden hebben. U bent dus niet de enige!
Bij CNAD denken wij niet in problemen, maar juist in oplossingen. Door het opstellen van een goed plan van aanpak wordt er aan gewerkt om een constructief, maar ook haalbaar plan op te stellen zodat wij uw financiën weer op orde krijgen. Waarbij waardigheid en leefbaarheid de stelregel zijn.

Wat houdt bewindvoering precies in?

BewindvoeringBewindvoering is een beschermingsmaatregel voor mensen dien niet voor zichzelf kunnen zorgen en om te voorkomen dat anderen misbruik gaan maken.

Bij bewindvoering worden alle financiële zaken door ons geregeld. Wij betalen uw vaste lasten en treffen, indien nodig, betalingsregelingen met de schuldeisers. Wij doen ons uiterste best om de beste regeling voor u te realiseren binnen de grenzen van de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat u zoveel mogelijk overhoudt voor uw eigen bestedingspatroon. Wij verzorgen uw financiële post. Kortom, u hebt geen omkijken meer naar uw financiën. Wij werken samen met u naar uw eigen zelfstandigheid in de financiële huishouding toe.

 

Wat doen wij nog meer?

• Inventarisatie van de schulden en boedelbeschrijving bij aanvang bewind
• Afspraken maken met schuldeisers / toeleiding tot schuldbemiddeling
• Coaching naar zelfstandigheid

Zodra wij met elkaar in contact zijn, komen wij persoonlijk bij u langs om uw aanvraag te bespreken. Daarbij krijgen wij inzicht in uw financiën en schuldenproblematiek. Daarna bespreken we het traject en wordt het aanvraagformulier verder uitgewerkt. Een plan van aanpak wordt opgesteld en ingediend bij de rechtbank. Zodra de rechtbank goedkeuring hieraan heeft gegeven (beschikking) nemen wij uw bankzaken over en richten verder het dossier in. Vanaf nu bent u verzekerd van een rustige periode.

Meer weten? Neem direct contact met ons op!