Dokter Verbeecklaan 2, 5845 CE SINT ANTHONIS06- 1017 9779info@cnad.nl

Maasvallei.net

SINT ANTHONIS – Met meer dan dertig jaar ervaring in de financiële dienstverlening heeft eigenaar Carel Nabuurs zich gespecialiseerd in het verzorgen van administraties voor particulieren, ZZP’ers en MKB bedrijven.
Zo’n vijf jaar geleden ben ik na een lange carrière als controller bij een staal concern voor mijzelf begonnen met een laagdrempelig administratiekantoor. Na de eerste advertentierondes werd ik al snel benaderd door particulieren en ondernemers die met bijzondere vraagstukken op de proppen kwamen.

Nu is het zo dat administraties en belastingaangiftes in de basis allemaal op hetzelfde neerkomen, dus met dat gegeven heb ik altijd een vast uitgangspunt. Na het doorlichten, opzetten en controleren van administraties, is het een kwestie van bijhouden.

Als mensen bij mij aankloppen met hun financiële vragen, kan ik al snel zorgen voor rust en duidelijkheid. Persoonlijk contact vind ik enorm belangrijk en de mensen kunnen met hun vragen ook buiten kantoortijden bij mij terecht. In die zin werk ik heel flexibel en veelzijdig. Bovendien werk ik thuis of indien gewenst op locatie, dus dat maakt mijn uurtarief ook heel aantrekkelijk.

Verder help ik de mensen ook met actief budgetbeheer, zodat ze zelf het huishoudboekje kunnen bijhouden en controle hebben over hun inkomsten en uitgaven.

Indien u meer wilt weten over mijn dienstverlening hoor ik het graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.